Temporärt vilande bolag, anmäl till nyhetsbbrev för besked om uppstart…

Vi har ett samarbete med poolleverantören Poolgiganten som förser oss med poolmaterial. Behöver du lite pool inspiration så visar de poolinspiration från sina egna kunders poolprojekt, låt dig inspireras med och hitta just din pooldröm. 

Din privata trädgård utgör en inbjudande oas av lugn och avkoppling, och dess glittrande centrum är en elegant Thermopool.

Thermopool är mer än bara en pool; det är en hälsokälla som kombinerar teknik och bekvämlighet. Med dess temperaturkontroll kan du njuta av ett avkopplande bad, oavsett årstid.

Hela tomtens lilla juvel är klädd med blå mosaikliner. Dessa mosaikliners är inte bara estetiskt tilltalande, men de erbjuder också praktiska fördelar. Linern fungerar som en vattentät barriär mellan poolstrukturen och vattnet, vilket hjälper till att skydda poolens struktur från skador. Dessutom är mosaikliner lätta att rengöra och underhålla, vilket sparar tid och ansträngning.

Poolens vatten glittrar i solskenet, vilket skapar ett vackert och rofyllt landskap i trädgården. Den blå mosaiklinern återspeglar och förstärker ljuset, vilket ger poolen en skimrande och inbjudande känsla.

Att ha en pool på din egen tomt innebär att du kan bada när du vill, oavsett tid på dygnet. Det är den perfekta platsen för att svalka sig under heta sommardagar, träna lite simning eller bara koppla av och fly vardagens stress. Thermopoolen är inte bara en vacker tillägg till din trädgård, den ökar även fastighetens värde och ger en känsla av lyx och komfort.

I din Thermopool kan du verkligen njuta av ett unikt utomhusliv. Med blå mosaikliners som speglar det glittrande vattnet och omgivningen, inbjuds du till ett behagligt bad precis när du vill. Detta är inte bara en pool, det är en plats för avkoppling, njutning och hälsa.

Den eleganta och lyxiga poolen är verkligen en inbjudande plats, inte bara för simturer men också för avkoppling och njutning under solens strålar. Den lyfter hela tomtens estetik och utstrålar en sofistikerad charm. Med en perfekt balans mellan form och funktion har denna pool snabbt blivit tomtens mest framstående smycke.

Denna poolinspiration är mycket mer än bara en designidé. Det är ett uttryck för kundens vision om ett välplanerat och lättskött poolområde. Här kan du verkligen känna att varje detalj har genomtänkts och implementerats med stor omsorg. Med minimalt underhåll kan du njuta av din pool utan besvär och göra mer av det du älskar – att bara vara utomhus och uppleva den avkopplande atmosfären.

Exklusivt trädäck omger poolen, vilket tillför en naturlig skönhet och skapar en sömlös övergång mellan huset och poolen. Trädäcket är inte bara estetiskt tilltalande, utan också praktiskt. Dess robusta konstruktion kan motstå alla typer av väder, vilket säkerställer att det ser utmärkt ut året runt. Dessutom, genom att använda ett trädäck, uppmuntrar vi hållbar design och ansvarsfull användning av naturresurser.

Den här designidén är perfekt för den som värderar elegans, lyx och funktionalitet. Med denna inbjudande pool kan du förvandla din tomt till ett personligt paradis där du kan koppla av, återhämta dig och njuta av livet till fullo. Oavsett om du vill simma några längder, koppla av med en bok i solen eller tillbringa kvalitetstid med familjen har denna pool allt du behöver för att skapa ditt eget utomhusutrymme.

För er och allas säkerhet är det viktigt att man har någon form av pooltäckning som förhindrar olyckor. Normalt följer det med ett poolöverdrag som standard när man investerar i et poolpaket men rekommendationen är att investara i något mer permanent och säkrare som mexempelvis ett pooltak eller en lamelltäckning som branschen rekommenderar,

img-1
img-2

Fyll i för info om uppstart