Temporärt vilande bolag, anmäl till nyhetsbbrev för besked om uppstart…

Vi hjälper till med det mesta inom bygg

Välkommen till vår byggfirma i närheten av SollentunaVi tar oss an det allra mesta inom bygg- och snickeribranschen. Våra byggmästare och andra medarbetare har stor kunnighet och rutin inom branschens olika arbetsområden. Genom åren har vi etablerat goda och nära kontakter med kunder. Vi hjälper såväl privatpersoner med husbygge, köks- och badrumsrenoveringar samt att bygga pool i Stockholm som företag i Sollentuna och vår inställning är att det vare sig finns ett för litet- eller ett för stort uppdrag för oss. Om detta låter intressant, så är du varmt välkommen att höra av dig till vår byggfirma. Tillsammans kan vi komma fram till en så bra lösning som möjligt för dig.

En byggfirma för dig i Sollentuna

Vi är ett företag som man med fördel kan anlita om man är i behov av en byggfirma i Sollentuna. Vi kan hjälpa dig med det allra mesta inom bygg- och snickeribranschen. Vi hjälper både privatpersoner och företag i Sollentuna med allt från små- till stora arbeten. Nu ser vi framemot att få hjälpa även dig!

Kvalitet

Allt det arbete som vi genomför är noggrant och väl utfört. Samtidigt prioriterar vi effektivitet högt, så att våra projekt blir klara inom en rimlig tid. Anlita oss och du får ett snyggt, stiligt och elegant bygge till en mycket rimlig kostnad.

img-1

Fyll i för info om uppstart

Nöjda kunder

Vi är en firma med fokus på kunderna och deras rätt att vara helt nöjda, när vi är klara med allt arbete hos dem. Vi vill att alla våra kunder skall vara 100 procent nöjda med såväl utfört arbete, som med erhållen kundservice. En del i detta arbete ligger i att det är alltid kunden i fråga som avgör hur mycket hjälp som denne vill ha av oss.

Kvalitet

Allt det arbete som vi genomför är noggrant och väl utfört. Samtidigt prioriterar vi effektivitet högt, så att våra projekt blir klara inom en rimlig tid. Anlita oss och du får ett snyggt, stiligt och elegant bygge till en mycket rimlig kostnad.

Byggfirma Sollentuna

Välkommen till vår byggfirma som är ett företag som man med fördel kan anlita om man är i behov av en byggfirma eller poolbyggare i Sollentuna. Vi kan hjälpa dig med det allra mesta inom bygg- och snickeribranschen. Vi hjälper både privatpersoner och företag i Sollentuna med allt från små- till stora arbeten. Nu ser vi framemot att få hjälpa även dig!

img-2Om poolen har ett djup på 1,4 meter och är 4×8 meter stor blir vattenvolymen 3 x 8 x 1,4 som blir ca 44 kubik vatten som poolen rymmer.

img-3Tiden det tar att bygga en pool varierar men schaktning för en nedgrävd pool inklusive dränering och gjutning av bottenplatta tar cirka 1 vecka. Montering av liner och annat runt poolen gör att man får räkna med en total byggtid på cirka 2 månader.

img-4En 10 cm tjock betongplatta försedd med armering är tillräckligt för en pool. Betongåtgången ligger på ca 4 kubikmeter men varierar aningen baserat på poolstorkeken.